OM OSS

Promera Business Services AS ble stiftet i 2014 og er en videreføring av enkeltpersonforetaket "Siviløkonom Bjørn Hollingsæter" som ble etablert i 2002. I dag er vi tre ansatte i selskapet og du finner oss i sentrum av Ålesund. Vi har kunder i mange ulike bransjer og en bred erfaring som gjør oss godt rustet til å bistå når ulike problemstillinger oppstår. Flere av kundene har vært med helt siden oppstarten, noe vi både setter pris på og er stolt over. Daglig har vi fokus på å gjøre en god jobb og et sterkt ønske om å bidra til at du som kunde skal lykkes. Vi sørger for god kontroll og gjør den administrative hverdagen så enkel og oversiktlig som mulig.


VÅR STYRKE ER IKKE ET REGNSKAPSSYSTEM, MEN KUNNSKAP

Vi oppdaterer forløpende både kunnskap og kompetanse, slik at vi kan bidra til god økonomi og vekst for bedriften din. Samtidig ønsker vi å tilby effektive løsninger for å forenkle hverdagen, slik at du skal få mest mulig tid til å drive med bedriftens kjernevirksomhet.PROGRAMVARELØSNINGER

Vi er ikke låst til bestemte system. Dersom du har spesielle løsninger du ønsker å bruke videre, går vi inn for å lære oss disse. Uansett vil vi forsøke å finne den mest effektive løsningen for at samarbeidet skal bli så godt som mulig.


For tiden arbeider vi mye med regnskapssystemene Xledger og Tripletex. Utover god og oppdatert oversikt over regnskap, finnes det her gode løsninger for automatisk bilagsføring, prosjektregnskap, abonnementsfakturering, timeføring, lønn med reise/utleggsmodul og dokumentarkivering – for å nevne noen av mulighetene. Ta kontakt, så finner vi den beste løsningen for deg!NÆRT SAMARBEID SIKRER GOD INFORMASJONSFLYT 

Jo mer informasjon vi har om deg og bedriften din, jo bedre kan vi bidra positivt i de daglige beslutningsprosessene. Et nært samarbeid sikrer god informasjonsflyt og skaper et grunnlag for å lykkes. 

ANSATTE

Bjørn Hollingsæter

Daglig leder

Autorisert regnskapsfører Siviløkomon

Dpl. Kfm


+ 47 908 85 101

bjorn@promera.no

Bjørn er siviløkonom med mer enn 20 års erfaring som regnskapsfører. Promera BS AS er en videreføring av enkeltpersonsforetaket  «Siviløkonom Bjørn Hollingsæter» som han etablerte i 2002.


Katharina Heim Hollingsæter

Autorisert regnskapsfører 
+ 47 962 36 112

katharina@promera.no

Katharina har bachelorgrad innen økonomi og regnskap, samt innen økonomi og administrasjon med bedriftsutvikling som fordypningsemne. Hun har også grunnfag i pedagogikk fra universitetet i Bergen, samt 6 års erfaring som regnskapsfører.

Galyna Sandvik

Regnskapsfører 
+47 917 71 875

galyna@promera.no

Galyna har både bachelor- og mastergrad innen finans, i tillegg til at hun snakker og skriver flytende russisk og ukrainsk. Hun har totalt 16 års erfaring innen regnskap fra Ukraina og Norge og er i ferd med å ta autorisasjon som regnskapsfører.

NO 914 315 522

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Godta