VÅRE TJENESTER

REGNSKAP 

Vårt tjenestespekter er alle tjenester du finner innenfor det tradisjonelle regnskapsbyrået. Vi tilbyr også utferdigelse av ligningsdokumenter og årsregnskap for både revisjonspliktige og ikke revisjonspliktige kunder. Vi bistår også selvsagt ved budsjetteringsprosesser og annet som gjelder daglig administrasjon av din virksomhet.


RÅDGIVNING 

Vi bistår også i alle mulige sammenhenger og faser av et selskaps utvikling, helt fra stiftelse til eventuell avvikling eller salg. Vi kan bistå i stort sett alle sammenhenger der man trenger økonomisk og skattemessig rådgivning og bistand, som for eksempel fusjoner, fisjoner, emisjoner.


PROGRAMVARELØSNINGER 

Vi tilbyr per dags dato tre forskjellige løsninger vedrørende programvare for regnskap og lønnsregnskap. Mamut er vår løsning som konvensjonell programvare. Mamut opplever vi som et enkelt og lettfattelig regnskapssystem som er blitt brukt av oss i mange år. Fremtiden er derimot nettbasert og selv om Mamut nå også tilbyr en egen nettløsning, har vi knyttet til oss X-ledger som vår andre samarbeidspartner. X-ledger er det systemet som i våre øyne er kommet lengst i utviklingen av et nettbasert regskapsverktøy, og som gir oss muligheten til, på en enkel måte, og gå over til papirløst regnskap. Det gir oss også et uttal mulige måter å foreta arbeidsdeling mellom oss og kunden på. Vi benytter også Tripletex til noen av våre kunder.


VÅRT PRODUKT ER IKKE ET REGNSKAPSPROGRAM, MEN KUNNSKAP 

Vi er ikke låst på noe system, og om noen ønsker andre løsninger, går vi selvsagt inn for å lære oss dette, men det er per i dag disse systemene vi har valgt innenfor vår fremtidssatsing. Om du velger oss som samarbeidspartner vil vi uansett søke å finne den mest effektive løsningen for vårt samarbeid.


Copyright 2019 | Promera Business Services AS |