VÅRE TJENESTERTripletex er et komplett, skybasert økonomisystem som gir deg bedre oversikt over bedriftens økonomi, på en måte som sparer deg for tid og arbeid. Med ulike moduler kan du få en løsning som er tilpasset dine behov, uansett bransje eller størrelse.

I Xledger får du løpende, oppdatert oversikt over timeforbruk og lønnsomhet for alle dine oppdrag. Enkel timeføring og automatiserte faktureringsprosesser gir økt effektivitet, høyere faktureringsgrad og redusert risiko for feil.

PROMERA - EN KOMPLETT ØKONOMIPARTNER FOR DIN  BEDRIFT


- Vi tilbyr regnskaptjenester fra A-Å.


REGNSKAP 

Hos oss finner du alle de tradisjonelle tjenestene som kjennetegner et regnskapsbyrå. I tillegg arbeider vi med skybaserte løsninger, noe som gir både deg og oss informasjon i sanntid. Arbeidsfordelingen kan også tilpasses og endres etter hvert om du trenger det.
RÅDGIVNING 

Er du i startfasen og trenger hjelp? Har du spørsmål rundt styrearbeid, eller er du i ferd med å avvikle et selskap? Vi kan bistå i alle sammenhenger og faser av selskapets utvikling, fra stiftelse til eventuell avvikling eller salg – og alt som måtte skje i mellomtiden.

PROGRAMVARELØSNINGER 

Vi er ikke låst til bestemte system. Dersom du har spesielle løsninger du ønsker å bruke videre, går vi inn for å lære oss disse. Uansett vil vi forsøke å finne den mest effektive løsningen for at samarbeidet skal bli så godt som mulig.


For tiden arbeider vi mye med regnskapssystemene Xledger og Tripletex. Utover god og oppdatert oversikt over regnskap, finnes det her gode løsninger for automatisk bilagsføring, prosjektregnskap, abonnementsfakturering, timeføring, lønn med reise/utleggsmodul og dokumentarkivering – for å nevne noen av mulighetene. Ta kontakt, så finner vi den beste løsningen for deg!


NO 914 315 522

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Godta